Presskontakt

press@oberst.com
Oberst BV
Sarphatistraat 370
1018 GW Amsterdam
+31207603695

Pressinformation

Video

Media Kit

Pressmeddelande

Social Media

Facebook

Twitter

Google+


Om SökRabatt.se

SökRabatt.se är en gratis tjänst, som sedan 2013, hjälper dig att spara pengar på olika varor och tjänster när du handlar online. Hos oss hittar du bland annat rabattkoder för skönhetsprodukter, mode, elektronik, babyprodukter och resor. Våra besökare kan ta del av över 2600 aktuella rabattkoder och erbjudanden från över 800 nätbutiker, som Euroflorist, Sarenza, Microsoft Store och Nike.

Endast ett meddelande från att spara online

För att göra det ännu lättare för dig skickar vi ut ett meddelande när en ny rabattkod finns tillgänglig från din favoritbutik. Du kan enkelt registrera vilka butiker du är intresserad av för att sen få ett meddelande när en ny rabattkod lagts upp. Du kan även följa oss på Facebook, Twitter, Google+ och Pinterest för att ta del av speciella erbjudanden och exklusiva rabattkoder.

Interaktiv kvalitetsförsäkring

SökRabatt.se är designad för att vara lätt att använda och göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta fungerande rabattkoder. Du kan dessutom ge feedback till oss på SökRabatt.se angående existerande rabattkoder som inte fungerar, samt tipsa oss om rabattkoder som vi kan lägga upp till fördel för andra besökare. Att hitta rätt rabattkod tar därför inte lång tid.

Om Oberst BV

SökRabatt.se ägs av Oberst BV. Vårt företag är baserat i Amsterdam och har för tillfället 17 webbsidor i olika länder i Europa, Sydamerika och Asien. Bland annat GuteGutscheine i Tyskland, LaReduction i Frankrike, SökRabatt i Sverige, RadarCupon i Spanien, EverySaving i Indien och RadarCupom i Brasilien. I framtiden planerar Oberst BV att lansera ytterligare flera webbsidor i hela världen.