Om oss

Vår hemsida är en gratis tjänst där vi samlar de bästa rabattkoderna och mest aktuella erbjudandena för att hjälpa dig spara pengar. SökRabatt.se agerar dock endast som informationsgivare/mellanhand och vi säljer inte några produkter eller varor. Vid frågor angående köp eller beställningar hos en av nätbutikerna hänvisar vi till det företag där du lagt din beställning.

Spara pengar!

Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta fungerande rabattkoder som ger dig möjligheten att spara pengar när du handlar online. Därför söker och testar vi dagligen rabattkoder från över 800 nätbutiker. Vi strävar efter att all information här på webbplatsen är korrekt, men skulle du upptäcka ett misstag så vill vi gärna att du hör av dig till oss så att vi kan kontrollera och åtgärda det om så behövs.

Vår fokus? Du!

Fokus

Vi vill att SökRabatt.se ska vara lätt att använda och vi vill göra det lätt för dig att hitta de rabattkoder du söker. Därför fokuserar vi oss på din feedback! Det ger oss nämligen möjligheten att förbättra oss och utveckla oss i rätt riktning. Du kan även ge feedback på existerande rabattkoder samt tipsa oss om rabattkoder som vi kan lägga upp till fördel för andra besökare.

Exklusiva rabattkoder

Vi på SökRabatt.se är dagligen i kontakt med våra samarbetspartners och olika nätverk för att kunna erbjuda dig de senaste rabattkoderna och erbjudandena på nätet. Du kan dessutom ta del av exklusiva rabattkoder som vi har lyckats förhandla fram för att ge våra besökare det där lilla extra.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

För att göra det ännu lättare för dig skickar vi ut ett nyhetsbrev varje vecka med exklusiva rabattkoder och tips angående de bästa erbjudandena online. Du kan även följa oss på Facebook, Twitter, Google+ och Pinterest.

Hur tjänar vi pengar?

Pengar

SökRabatt.se är en gratis tjänst för alla besökare och varje gång någon använder sig av en av våra rabattkoder får vi en liten provision från nätbutikerna på varje transaktion som slutförs. På så sätt kan vi finansiera denna gratis tjänst.